Labuan Amuk Bali Snorkelen


Labuan Amuk Bali Snorkelen is een van de beste snorkelplek op Bali, het ligt ongeveer 1,5 uur rijden van Sanur of een uur rijden van Ubud. Labuan Amuk is een geweldige snorkelplek voor gezinnen en beginnende snorkelaars, omdat het water heel rustig is. Het is een mooie kans om het onderwaterleven te zien.

Labuan Amuk Bali Snorkelen

Om 8.30 uur wordt u in uw hotel opgehaald en naar de Labuan Amuk gebracht om uw dag vol met plezier te beginnen. Als wij daar  aankomen, krijgt u de instructies van uw lokale ervarring snorkelgids. U wordt door een traditioneel boot overgebracht naar de snorkelplaat om het uitzicht van de zeeleven en de tropische vissen te zien.

Het snorkelgebied heeft een zandbodem en is de thuisbasis van een van de koraalriffen van Bali. Hier zult u het rif verkennen, een kans om veestapel, engelvis, koeienvis en murenen te zien. U kunt het hele jaar door snorkelen in het Labuan Amuk.

Labuan Amuk Bali Snorkelen is de geweldige keuze voor u die van fotografie houdt, vooral van de macro onder water. Als u genoeg gesnorkeled kunt u eerst douchen en niew wisselkleeding te dragen. Na Dat rijden wij terug naar het hotel en op de weg stoppen wij in het dorpje Kusamba om de zoutwinning te bekijken. Van daar wordt u naar het hotel teruggebracht om de rest van uw dag te genieten.


Labuan Amuk Bali Snorkelen Fotos 


Labuan Amuk Bali Snorkelen 
Kost: EURO 30.00 / persoon (minimum 2 personen)
BOEKEN
Mail: baligidsnederlands@gmail.com of Appen +62 812-3963-0899

Wat is inbegrepen
·      Terug en heen transfer van het hotel in Ubud, Nusa Dua, Tanjung Benoa, Jimbaran, Legian, Kuta, Tuban, Sanur, Denpasar, Canggu en Seminyak.
·       Ervaren snorkelgids
·       Traditioneel boot naar de snorkelplek
·       Alle snorkel apparaten
·       Onbeperkte snorkeltijd
·       Douche en kleedruimte
·       Alle Entreegelden
Nieuwer Ouder

نموذج الاتصال