Goedkoop Auto Huren Bali Met Chauffeur | BETROUWBAAR! WA +62 812-3963-0899

Auto Huren Bali

Goedkoop Auto Huren Bali Met Chauffeur, MEER INFO! WA +62 812-3963-0899, Auto Huren Bali, Auto Huren Op Bali, Autoverhuur Bali, Auto Huren Bali Kosten, Auto Huren Bali Ervaringen. 

Op Bali Gids Nederlands, PUTU werk ik met meerdere Nederlands sprekende gids/chauffeur op Bali. Wij zijn een team van ervaren nederlands sprekende gids op Bali met veel tevreden gasten. Wij zorgen een geschikte auto huren op Bali met chauffeur (inclusief brandstof) en rijdt u veilig over heel Bali voor een onvergetelijke vakantie. 

 

Tijdens uw Bali excursies wilt u niet te laat vertrekken, de weg kwijt raken of u onveilig voelen in het verkeer. Een goede nederlands sprekende chauffeur op Bali van Bali Gids Nederlands team maakt het verschil. Zet uw vakantie niet op het spel en verzeker u van een ervaren en betrouwbaar chauffeur. 

 

Wij bieden u auto huren Bali met Nederlands chauffeur aan. De excursies zijn gebaseerd op uw interesses en wensen. De excursies die wij samenstellen laat u het echt Bali zien. Ons hoofddoel is om de natuurlijke charme van Bali te onthullen en te zorgen dat u als klant tevreden bent. Wij willen u de beste ervaring geven over Bali. Bij het samenstellen van uw Bali excursies en ook uw rondreis Bali kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Maar u kunt ook laten verrassen door onze samenstellingen. 

 

Waarom moet u auto huren met chauffeur met Bali gids Nederlands, Putu boeken? 

 

Uw chauffeur laat u comfortabel, het echte Bali zien 

Bali gids nederlands team hebben veel ervaring als gids/chauffeur voor toeristen en kan u alle mooie plekken op Bali, bekend en onbekend, laten zien. U stopt wanneer u wilt, u kunt zelf kiezen waar u luncht. De bagage ligt veilig achterin, en de huurauto is voorzien van AC, waardoor u geen last hebt van de warmte. 

 

Onderweg kunt u zoveel contact maken met de lokale bevolking als u wilt, maar u kunt zich op elk moment ook even terugtrekken, of zelfs een dutje doen. 

 

Uw chauffeur rijdt u veilig over het eiland Bali 

De meeste toeristen die voor het eerst in Indonesië komen, schrikken van het chaotische verkeer. In Indonesië rijdt men aan de linkerkant en verkeersborden zijn zeldzaam. Overal ziet u motoren en bromfietsen, die zich weinig lijken aan te trekken van verkeersregels. Uw chauffeur loodst u veilig door het verkeer van Bali. Anders dan veel andere gidsen/chauffeurs in de toeristensector, zijn onze team leden in het bezit van een speciaal rijbewijs waarmee hij elke bus, van elk formaat, mag besturen. 

 

Bali gids nederlands team, als kleine zelfstandige, lid van de beroepsorganisatie voor gidsen/chauffeurs in de toeristensector op Bali. De gidsen/chauffeurs van deze organisatie houden elkaar op de hoogte van alle ontwikkelingen op de wegen op Bali, eventuele nieuwe regels en eventuele wijzigingen in de bezoekersinformatie bij de belangrijkste toeristische attracties. Ook helpt men elkaar onderweg als dit nodig is.

 

Hierdoor is hij altijd op de hoogte van de meest recente informatie om uw vakantie op Bali zonder problemen te laten verlopen. 

 

Door uw eigen chauffeur behoudt u uw vrijheid 

Reist u met een georganiseerde groepsbusreis over Bali, dan mist u uw vrijheid. Het is afwachten of u het met iedereen even goed kunt vinden. U mist de vrijheid om op de plekken die u mooi vindt te stoppen om bijvoorbeeld van het uitzicht te genieten. Door het reizen in een grote groep, komt u minder makkelijk in contact met de lokale bevolking. 

 

Uw chauffeur voorkomt tijdsverlies en wachten 

Gaat u op de bonnefooi met het openbaar vervoer, dan heeft u vrijheid, maar verliest u weer veel kostbare tijd. In het begin is het misschien nog leuk om zelf uit te zoeken waar u heen moet en hoe u er moet komen, maar houd er rekening mee dat dit veel tijd kost. Vaak bestaat een groot deel van de reis uit wachten. U reist met bagage en in het openbaar vervoer is het telkens weer opletten of u niets vergeet. 

 

Het reizen met een eigen huurauto met eigen nederlandstalige chauffeur combineert de voordelen en vermijdt de nadelen van een georganiseerde busreis en het reizen op de bonnefooi. U bent geen tijd kwijt met zoeken, wachten en de weg vragen. Toch heeft u de volledige vrijheid om uw eigen reis te bepalen. 

 

Uw chauffeur, maar ook uw tolk en gids op Bali 

Uw chauffeur heeft jarenlange ervaring met Westerse toeristen. Hij voelt prima aan wanneer u behoefte heeft aan privacy of wanneer u juist een praatje wilt maken of advies of uitleg wilt hebben. 

 

Bali gids nederlands team leden zijn in de praktijk niet alleen uw chauffeur; ze spreken nederlands en indien nodig tolken ze voor u. Hij kent overal de weg en weet veel te vertellen over de rijke cultuur en achtergronden van Indonesie en Bali. Ze denken mee, geeft goede adviezen en heeft er plezier in u de mooie plekken van Bali te laten zien. 

 

Uw nederlandstalige chauffeur Bali biedt u zekerheid 

Bali Gids Nederlands werkt als kleine zelfstandige voor u en voor niemand anders. Hij heeft geen andere belangen die de grotere reisorganisaties wel hebben, doordat zij contracten met bepaalde hotels en restaurants hebben gesloten. U boekt zelf uw hotels, kiest zelf uw restaurants, bepaalt zelf wat u wilt gaan bezichtigen. Vanzelfsprekend kunt u om advies vragen, en wij weten ook zeker de goede plekken te vinden, maar er is geen enkele belangenverstrengeling. Alles is gericht op uw wensen en interesses. 

 

Met uw chauffeur, uw eigen reis 

Stel uw eigen reis samen. Geen moeilijke keuzes tussen verschillende reizen die door iemand anders zijn vastgesteld, maar uw eigen reis op uw eigen tempo. U weet wat u wilt zien op Bali en hoelang u ergens wilt blijven. Geen tussenpersonen, geen misverstanden, direct contact met uw eigen chauffeur. 

 

Ook als u onderweg van plan verandert, is uw eigen nederlandstalige chauffeur Bali flexibel en kan het programma worden aangepast. Overleg uw plannen van te voren via de e-mail, zodat het ook zeker is dat uw plannen uitvoerbaar zijn. Houd er rekening mee dat het reistempo lager ligt dan in Europa. 

 

Wij kunnen u informeren over de reistijden en u ook adviezen geven of leuke suggesties doen over uw route, overnachtingen en de plekken die u wilt bezoeken.  U bepaalt zelf hoe u reist, welke plekken u bezoekt en waar u overnacht. Tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen, boekt u zelf uw overnachtingen. 

 

Auto huren bali kosten 

U mag de excursie zelf bepalen en Putu als gids inhuren. Mijn comfortabele auto is overigens geschikt voor maximaal 4 personen en de minibus voor maximaal 10-12 personen. De auto en minibus zijn voorzien van airco en een hoge instap. 

 

Auto met Bensin, aparte chauffeur en Nederlands sprekende gids. 

Kost €60,00 per dag 

 

Minibus met diesel, aparte chauffeur en Nederlands sprekende gids. 

Kost € 100 per dag.

 

Auto met bensin met Nederlands sprekende chauffeur tevens gids.

kost €50 per dag max 5 personen.

 

Minibus met diesel, met Nederlands sprekende chauffeur tevens gids

Kost € 80 per dag.

 

Auto met bensin met Engels sprekende chauffeur.

Kost € 40 per dag.

 

Whatsapp

+62 812-3963-0899

+62 812-3963-0899

+62 812-3963-0899

 

Of klik hier

https://wa.me/6281239630899/

https://wa.me/6281239630899/

https://wa.me/6281239630899/

 

Instagram

https://www.instagram.com/nederlandssprekendegidsbali/

 

Website

https://baligidsnederlands.com/


Nieuwer Ouder

نموذج الاتصال