Bali Activiteiten | MUST DO! WA +62 812-3963-0899

 

Bali Activiteiten

Bali Activiteiten | MEER INFO! WA +62 812-3963-0899, Activiteiten Bali, Activiteiten In Bali, Activiteiten Op Bali Bali Vakantie Activiteiten, Avontuurlijke Activiteiten Bali, Kinderactiviteiten Bali.

Veel mensen dromen van een bezoek aan het Indonesische Bali. Een vakantie op dit tropische eiland biedt dan ook van alles wat. Zo kun je tijdens je verblijf heerlijk zonnebaden op de meest idyllische stranden, kun je een echte vulkaan beklimmen en maak je kennis met de fascinerende Balinese cultuur. Liefhebbers van het nachtleven hebben bovendien de keuze uit een ruim aanbod aan sfeervolle beach clubs en hippe cafés, waar je voor weinig geld een fantastische avond kunt beleven.

 

Snorkelen en zwemmen in het oosten van Bali

Deze regio staat namelijk bekend om zijn prachtige verscholen stranden. Een veel bezocht strand is Virgin Beach, een zandstrand dat aan de voet ligt van een groene heuvel. Ook de moeite waard is het strand Pantai Jasri, dat even verderop ligt. Het zwarte vulkanische zand en de hoge palmbomen op de achtergrond geven dit strand een bijzondere aanblik. Wie van plan is te gaan snorkelen of duiken moet zeker een bezoek brengen aan het plaatsje Padang Bay of Amed.

 

Trek je wandelschoenen aan en beklim Gunung Batur

Een van de meest unieke activiteiten op Bali is het beklimmen van de vulkaan Gunung Batur. Veel reizigers kiezen ervoor om voor dag en dauw te vertrekken, zodat ze vanaf de top van de vulkaan kunnen genieten van een fraaie zonsopkomst. Wanneer de zon eenmaal hoog aan de hemel staat, kun je op de hellingen van de vulkaan een blik werpen op de aapjes die er leven, of de hete gassen uit de grond zien komen bij enkele scheuren. Nadat je weer beneden bent kun je doorrijden naar de warm waterbron waar je lekker kan szwemmen.

 

Culturele bezienswaardigheden in Bali

Een bezoek aan een hindoetempel is een andere geliefde excursie in Bali. Misschien wel de bekendste tempel van het eiland is Tanah Lot. Deze tempel staat prachtig op een rotspunt in zee en is volgens de overlevering in de 17e eeuw gebouwd. Een andere fraaie tempel is de Pura Taman Ayun-tempel in het plaatsje Mengwi. Dit tempelcomplex was ooit een van de zes koninklijke tempels van Bali, en is nog altijd een belangrijk heiligdom. Mocht je graag met een gids op pad gaan, dan kun je bij ons een Excursie Rijstvelden Bali boeken.

 

De leukste activiteiten van Bali

Hieor onder zijn de lijst van de leukste activiteiten op Bali di je bij ons kunnen boeken.

 

Jungle Trekking Bali

Bali Activiteiten

Jungle Trekking Bali is een andere manier om de natuur van Bali te verkennen. Ervaar Bali op een manier die slechts weinig toeristen zullen meemaken. Maak een wandeling door het regenwoud, gelegen aan de rand van het Tamblingan meer, gevolgd door een boottocht op het meer met een traditionele Balinese kano.

 

Vulkaan Beklimmen Bali

Bali Activiteiten

Wil je een vulkaan beklimmen in Bali? Dat kan! Naar mijn mening is de Mount Batur Sunrise Trekking één van de mooiste excursies op het eiland. In het noordoosten van Bali ligt de Gunung Batur, de bekendste vulkaan van Bali. Deze actieve vulkaan is ruim 1700 meter hoog en vanaf de top heb je een indrukwekkend panoramisch uitzicht. Je kunt deze vulkaan in de nacht beklimmen, waardoor je op de top kunt genieten van een spectaculaire zonsopgang. Elke minuut zie je kleuren veranderen en dat is echt super mooi om te zien!

 

Per jeep naar Batur en warmwaterbronnen

Bali Activiteiten

Wil je juist liever een wat meer ontspannen excursie, en zie je dat hiken naar de top niet echt zitten? Kies dan voor een excursie naar Mount Batur waarbij je de omgeving van de vulkaan per jeep verkent. In een 4×4 rijd je in de vroege ochtend over de lavavelden, zie je de dorpen die in de vulkaankrater liggen en steekt de vulkaantop af tegen de horizon. De excursie sluit je af met een bezoek aan de natuurlijke warmwaterbronnen van Batur, voor een extra relaxt tintje. 

 

Raften Op Bali

Bali Activiteiten

Bali is bezaaid met spectaculaire rivieren die gevoed worden door de regen en bronnen in de bergen. Raften is, naast het sportieve element, dé ideale manier om de Balinese natuur met zijn klaterende rivieren, prachtige rijstterrassen en adembenemende afgronden te ontdekken. De beste periode om te raften is van oktober tot maart wanneer het water in de rivieren het hoogst staat, maar ook tijdens het droge seizoen is raften altijd een uitstapje waard.

 

Snorkelen Blue Lagoon

Bali Activiteiten

Blue Lagoon is een van de beste snorkelplek op Bali. Het ligt ongeveer 1 uur rijden van Sanur of een uur rijden van Ubud. Blue Lagoon is een geweldige snorkelplek voor gezinnen en beginnende snorkelaars, omdat het water heel rustig is. Het is een mooie kans om het onderwaterleven te zien.

 

Olifant Rijden Bali

Bali Activiteiten

Geniet van een onvergetelijk avontuur in de tropische jungle van Taro. Ontdek het Elephant Safari Park, waar de vriendelijke dikhuiden tussen de meren en palmbossen zwerven, en bekijk prachtige Sumatraanse olifanten van dichtbij op deze dagexcursie.

 

Vertrek vanaf je hotel op Bali en reis af naar het Elephant Safari Park, een veilige haven voor de bedreigde Sumatraanse olifanten. Maak deze bijzondere dieren van dichtbij mee in een weelderig tropisch park. Zie hoe de olifanten vrij leven in hun ruime natuurlijke omgeving en badderen en spelen in het meer van het park.

 

Observeer het typische dagelijkse leven van de olifanten, waarvan een aantal wees zijn of zijn gered uit ontbossingsgebieden. Mis de kans niet om deze ongelofelijke wezens aan te raken, met de hand te voeren en foto's te nemen voordat je gaat genieten van een vermakelijke live talentenshow met olifanten. Bewonder de trucs die zijn geperfectioneerd door deze olifanten, waaronder zelfs vaardigheden zoals schilderen.

 

Quad Rijden Bali

Bali Activiteiten

Quad rijden Bali is een geweldige gelegenheid om de schoonheid van de Bali-natuur en de landelijke gebieden te verkennen en dichterbij te komen. Laten we ons vermaken op ATV-rit en gun jezelf de tijd om terug te keren naar de natuur.

 

Onze tocht is absoluut geweldig en niet monotoon (rijstveld, plantage, bamboebos, jungle, rivier, dorpen en schilderachtig panorama). Wil je echt teruggaan naar de natuur terwijl je je adrenaline in de watten legt op QUAD BIKE? Dus, laat ons meedoen om onvergetelijke herinneringen en ervaringen te creëren

 

Tijdens de tocht heeft u de kans om over de manier van leven van de lokale bevolking te leren. Het maakt niet uit als u nog geen ervaring heeft met het rijden op een quad, de quads zijn gebruiksvriendelijk. Van tevoren krijgt u uitgebreide instructies en voor de tour begint mag u eerst oefenen.

 

Balinees Kostuum Fotosessie

Bali Activiteiten

Laat je droom om Balinees te zijn voor een dag uitkomen met deze leuke traditionele Balinese kostuumfoto-ervaring. Kom met z'n tweeën of met een groep en kies uit ons ruime aanbod Balinese outfits in alle kleuren en stijlen! We laten je voelen als een filmster!

 

Bali-kostuumfoto's is een exclusieve tour om unieke en onderscheidende Balinese traditionele kostuums / uniformen met exclusieve foto's te dragen. Deze tour biedt je de zeldzaamheid van het dragen van traditionele Balinese kleding, die vol zit met unieke decoraties en patronen die er prachtig uitzien.

Nieuwer Ouder

نموذج الاتصال