Goedkoop Luchthaven Transfer Bali | BETAALBAAR! WA +62 812-3963-0899

Goedkoop Luchthaven Transfer Bali

Goedkoop Luchthaven Transfer Bali | BOEKEN! WA +62 812-3963-0899, Luchthaven Transport Bali, Luchthaven Taxi Bali, Luchthaven Taxi Prijs Bali, Transfer Vliegveld Kos Naar Hotel Bali, Transfer Van Vliegveld Naar Hotel Kos Bali.

Goedkoop Luchthaven Transfer Bali - Om u te helpen zonder zorgen aan uw vakantie op Bali, bieden wij u taxi service op Bali  in een comfortabele moderne auto met Engels sprekende chauffeur. Wij wachten u op (met een bordje met uw naam erop) in de aankomsthal, klaar om u rechtstreeks naar het hotel, de villa of naar uw verblijft te vervoeren.

Begin uw Bali vakantie met de juiste start, met een comfortabele en handige privé-aankomst transfer service van Ngurah Rai International Airport naar uw hotel of privé woning.

Hieronder vindt u een lijst met taxi service tarieven. Wij rijden in een comfortabele moderne luxe auto die voorzien is van airconditioning.

Goedkoop Luchthaven Transfer Bali

Bovenstaande prijzen gelden uitsluitend voor transport van de ene plaats naar de andere, inclusief moderne prive auto met AC, inclusief benzine, inclusief parkeergeld.

De prijzen van halve dagtrips en hele dagtrips zijn afhankelijk van de afstand en de duur. Op de pagina Excursies Bali kunt u de prijs vinden.

Luchthaven transfer Bali boeken 

Bali Gids Nederlands, PUTU 

WhatsApp:

+62 812-3963-0899 of >>KLIK HIER<<

Het Kantoor

Jalan Pandu Gg Tegal Harum No 14 Br Dukuh, Dalung, Kuta Utara 80361 Badung Bali.

Nieuwer Ouder

نموذج الاتصال