Korte Rondreis Bali 1 Week

Korte Rondreis Bali

 
 
Korte Rondreis Bali 1 Week, MEER INFO! WA +62 812-3963-0899, Korte Rondreis Bali, Rondreis Bali 1 Week, Rondreizen Op Bali, Bali Begeleide Rondreizen, Meerdaagse Excursies Bali, Bali Rondreizen. 
 
Korte Rondreis Bali 7 dagen is een prachtige rondreis met alle hoogtepunten Bali langs de mooiste plekjes van het godeneiland Bali. De privé-rondreis start in het beroemde Seminyak. Hierna bezoekt u Lovina bekend om haar zwarte vulkanische stranden en de scholen dolfijnen die hier voor de kust zwemmen. 
 
Daarna bezoekt u het kunstenaarsdorp Ubud, waar de reis eindig. Een zeer complete rondreizen op Bali die u de traditionele kenmerken van Bali laat ervaren! 
 
Het programma hier is slechts een voorbeeld: U kunt je rondreizen Bali 1 week zo indelen als je zelf wil! Bij Bali Gids Nederlands luisteren we naar jouw wensen, en we stellen jouw eigen reis op maat samen. Volledig gepersonaliseerd en zonder zorgen, een reis om nooit meer te vergeten!

Wat kunt u verwachten?

  • De reis begint met een dagje rust aan het strand 
  • Gegarandeerd vertrek vanaf 2 deelnemers 
  • Ervaren Nederlandstalige gidsen 
  • De hotels kunt zelf kiezen. WIj kunnen jullie de hotels advisieren 
  • Zeer complete rondreizen Bali van 7 dagen 
  • De ideale start van uw reis! 
  • Te combineren met de strandvakantie van uw keuze. 
  • Veel keuzen van leuke excursies Bali met Nederlands Sprekende gids (optioneel) 
  • Veel keuzen van leuke activiteiten op Bali met special prijs (optioneel)

Reisschema

Dag 1, Aankomst Op Bali

Dag 2, Rust Dag

Dag 3, Van Seminyak Naar lovina

Dag 4, Lovina, Dolfijnen Kijken en Excursie

Dag 5, Van Lovina Naar Ubud

Dag 6, Ubud Excursie

Dag 10, Van Ubud Naar de Luchthaven

Dag tot dag Programma

 

Dag 1 Transfer To Seminyak

U komt aan op Bali. Op het vliegveld wacht jullie transfer naar jullie hotel in Seminyak. Seminyak is een plaats op het Indonesische eiland Bali in de gelijknamige provincie. De plaats ligt ten noorden van Kuta.

 

Dag 2 Rust Dag

Zelf de omgeving van Seminyak bekijken

 

Dag 3, Van Seminyak Naar Lovina

Wij gaan eerst Tanah lot Tempel een Tempel die op een rot inde zee ligt. Dan gaan wij verder naar Jatiluwih die staat bekend om zijn rijstterrassen.

Na de wandeling bezoeken wij de Ulundanu Beratan Tempel (gewijd aan de Godin Sri). Vervolgens rjjden wij richting het dorpje Wanagiri. Wanagiri heeft hele mooi omgeving met kruidnagels en koffie bomen. Hier gaan wij Banyuwana Amertha waterval bezoeken.

 

Na dat gaan wij verder naar Lovina een rustig lava strand waar jullie overnacht.

 

Dag 4 Lovina, Dolfijnen tochten maken

’s Ochtends vroeg is er een boottocht naar de dolfijnen die dan heel dicht bij de Balinese kust komen. Een echte aanrader! In de middag bezoeken wij de warmwaterbronnen en Boeddhistische tempel van Banjar.

 

Overnachting in Lovina.

 

Dag 5 Van Lovina Naar Ubud

Wij gaan eerst tarditioneel markt bezoeken. Verder rijden wij naar kintamani om het uitzicht van de vulkaan en het meer Batur bekijken.

 

Onderweg naar Ubud bezoeken wij nog mini koffie plantage om koffie luwak te proeven. En dan rijden wij naar Tirta Empul temple en onze laatste stop is bij Tegalalalng rijstterrassen.

 

Overncahten in Ubud

 

Dag 6, Ubud Excursie

Eerst gaan wij naar het dorpje Batubulan om hele bekende dans van Bali, Barong Dans te bekijken. Deze dans is een belangrijk onderdeel van de Balinese cultuur en is een van de meest bekende en geliefde dansen. Tijdens deze dans is er een compleet Balinees orkest met spectaculaire kostuums en tijdens de dans is er veel humor en spanning. Het verhaal gaat over het eeuwige gevecht tussen het goed en het kwaad.

Na de Barong dans gaan wij naar het dorpje Batuan om een Traditioneel Balinese huis te bekijken. Op het erf bezoeken wij een huis van Balinese familie.

 

Er zijn een paar aparte gebouwen die worden gebruikt als slaap kamer voor de ouders, kinderen, grootouders, keuken en familie tempel. Er is ook een open gebouw dat wordt specifiek voor alle menselijke ceremonie gebruikt.

 

Na een bezoek aan de traditioneel huisje, op deze excursie gaan wij verder naar ander huisje van de houdsnijder om het proces van de goede kwaliteit van het houtsnijwerk te bekijken. Wij zullen zien hoe ze uit een stukje hout snijden, tot het een heel mooi houtsnijwerk worden.

 

Hierna bezoeken jullie een van Tempel van De olifanten grot Tempel.

 

Overnachten in Ubud.

 

Dag 7, Ubud, transfer naar de luchthaven

Het is de tijd om afscheid te nemen. Jullie worden in het hotel opgehaald en naar de lucthaven of naar de volgende hotel op Bali.

 

Rondreis Bali Nederlandse Gids Boeken

U kunt ons gemakelijk bereiken via

WhatsApp +62 812-3963-0899 of >>KLIK HIER<<

 

Nieuwer Ouder

نموذج الاتصال