ERG LEUK! WA +62 812-3963-0899 | Quad Rijden Bali

Quad Huren Bali

Quad Rijden Bali | BOEKEN! WA +62 812-3963-0899, Quad Huren Bali, Buggy Huren Bali, Quad Rental Bali, ATV Rental Bali, Quad Bike Rental Bali, Quad Hire Bali.

Bali Gids Nederlands PUTU DJORDY biedt u een geweldige gelegenheid quad rijden Bali om de schoonheid van de Bali-natuur en de landelijke gebieden te verkennen en dichterbij te komen. Laten we ons vermaken op ATV-rit en gun jezelf de tijd om terug te keren naar de natuur.

Onze tocht is absoluut geweldig en niet monotoon (rijstvelden, plantage, bamboebos, jungle, rivier, dorpen en schilderachtig panorama). Wil je echt teruggaan naar de natuur terwijl je je adrenaline in de watten legt op QUAD BIKE? Dus, laat ons meedoen om onvergetelijke herinneringen en ervaringen te creëren.

Tijdens de tocht heeft u de kans om over de manier van leven van de lokale bevolking te leren. Het maakt niet uit als u nog geen ervaring heeft met het rijden op een quad, de quads zijn gebruiksvriendelijk. Van tevoren krijgt u uitgebreide instructies en voor de tour begint mag u eerst oefenen.

Highlights

  • Geniet van een avontuurlijke ATV-rit door prachtige landschappen
  • Ontdek de natuur van Bali via de langste ATV Quad-fietsroute
  • Daag jezelf uit door hellingen, steile hellingen en hobbelig terrein te doorkruisen

Meer informatie over de prijzen van quad rijden Bali kunt u op de pagina Quad Huren Bali prijzen bekijken.


Nieuwer Ouder

نموذج الاتصال